Wonderland

Het hele weekend is ook de film Wonderland te zien.

Theaterklas Mix is opgericht vanuit een maatschappelijk ideaal: namelijk het bijeenbrengen van talenten uit uiteenlopende culturen en milieus om samen theater te maken. Het project is zojuist genomineerd voor de Gouden Greep, een prijs voor nieuwe initiatieven die weer in de multiculturele samenleving investeren. Er is nog 48 uur te gaan voor de première van een spiksplinternieuwe theaterversie van Alice inWonderland. Het zal een belangrijke avond worden, waar zowel een aantal politici als talentscouts zullen komen kijken. Alles lijkt op rolletjes te lopen totdat de regisseur constateert dat het Iraakse meisje Noha, de hoofdrolspeelster, niet is komen opdagen. Niemand weet wat er met haar aan de hand is en het lukt ook niet haar te bereiken. De regisseur wil het probleem direct oplossen door intensief met stand-in Puck gaan werken. Sara, een van de overige acteurs, vindt het niet kunnen dat de productie zomaar doorgaat en wil weten wat er aan de hand is met Noha. Thomas, Melanie en Boris sluiten zich om uiteenlopende redenen bij haar aan. Terwijl de regisseur aan de slag gaat met Puck als stand-in en de overige acteurs Yvette, Lisa, Tamara, Joyce, Livia en Job gaan de dissidenten op onderzoek uit om het ware verhaal over hun Alice boven tafel te krijgen.


Speeldata en tijden: 29 mei 21.40 uur, 30 mei 17.45 uur en 21.40 uur, 31 mei 15.40 uur en 21.10 uur, 5 juni 21.40 uur, 6 juni 17.45 en 21.40 uur, 7 juni 15.30 en 20.15 uur. Tijden kunnen nog wijzigen. 

Locatie: Rabarber, toegang is gratis. 

Makers:
Wim Serlie (regie), Maaike Geertsma (script)

Crew: Edo Kuipers, Sibel Aksoy, Lydia Hofman, Yanick Pilgram, Dennis Ros, Koos Westhoff, Kees van de Knaap, Thereza Koijmans, Sarah, Strassburger, Amy Greidanus, Else Helwig, Guido Hildebrand.  

Spelers:
Jada Blagrove, Tessa Boerboom, Philippe Boissevain, Stefan Cappiello, Melinee Dufour-Lubek, Chiara Jongepier, Fay Jurriaanse, Miro Nieuwenhuis, Frederike Smits, Evie Verschueren, Alexander Wessels

Deze film is tot stand gekomen in samenwerking met TV West.