#projectbacchus

#projectbacchus

Van 13 t/m 22 maart in Theater Merlijn 

Een Griekse tragedie in de vorm van een modern sociaal drama, over volggedrag, status, shine en vechten om erbij te horen. Want: “Je wilt mij toch volgen, je wilt toch mijn vriend zijn, je wilt toch zijn zoals ik”.

Persinformatie

De makers van #projectbacchus

#projectbacchus

Regie en concept: Abdel Daoudi
Tekst: Jorrit Thijn
Muziek: Rosa Sanne
Regie assistentie: Zarah Boeters
Decor en lichtontwerp: Vasilis Apostolatos
Kostuums: Amy Greidanus, Catherine van Bijnen (stage)
Haar en make up: Brit van der Lans
Miranda van der Kooy: productie
Met dank aan Joost Kelderman, Yoni Serlie en alle vrijwilligers!

De speeldata van #projectbacchus

#projectbacchus13 maart 19.30 uur

14 maart 19.30 uur

15 maart 16.00 uur en 19.30 uur

20 maart 19.30 uur

21 maart 19.30 uur

22 maart 16.00 uur en 19.30 uur

De spelers van #projectbacchus

Scott Beekhuizen, Isabelle Bouma, Noortje Danckaarts, Ko van Deursen, Danique van Dijke, Merel Dijkstra, Marga Don, Alexandra van Engeland, Isabel Hees, Layla ter Horst, Iris Jansen, Yvette Jol, Patsy Kroonenberg, Luka van Luyn, Luna Meijer, Nikki Ong, Pepien Rubbens, Jasmijn Schoonen, Marie-Jose Terpstra, Lois van Voorthuijsen, Kiki Wind.

Foto's en films van #projectbacchus

De foto's van #projectbacchus kun je hier zien en in allerlei formaten downloaden, ook in drukkwaliteit. Ze zijn gemaakt door Milán Tettero.

Als je de diashow gestart hebt en er met de muis over beweegt, zie je rechtsonder een kadertje met pijltjes - als je daar op klikt, wordt de diashow beeldvullend op je scherm afgespeeld!

Onze foto's staan op Flickr. Een foto van Flickr downloaden gaat als volgt: klik op de foto van je keuze waardoor je browser een nieuwe pagina opent met in het midden die foto en rechtsonder 3 icoontjes navigatie in Flickr Sterretje aanklikken betekent dat je de foto mooi vindt (moet je ingelogd zijn), met de pijl naar rechts kun je de foto delen en met de pijl naar beneden kun je 'm in verschillende formaten downloaden.

Het verhaal van #projectbacchus

#projectbacchus

Het rommelt in danspaleis Club Thebe. De populaire eigenaar Pentheus – in het circuit beter bekend als ‘Party Pento’ – heeft “fitti“ met de god of dance: DJ Dio, ook bekend onder zijn eigen naam Dionysos. Het gerucht gaat dat DJ Dio met zijn populaire illegale bacchantenfeestjes Club Thebe wil overnemen. Onder de hashtag #projectbacchus, groeit de aanhang van DJ Dio hard. Vooral vrouwen vallen bij bosjes voor de charismatische DJ, die door zijn volgers ook wel liefkozend: ‘de Dreuner’ wordt genoemd.

Een Griekse tragedie in de vorm van een modern sociaal drama, over volggedrag, status, shine en vechten om erbij te horen. Want: “Je wilt mij toch volgen, je wilt toch mijn vriend zijn, je wilt toch zijn zoals ik”.