Kleine Sofie

Kleine Sofie

Kleine Sofie speelt van 22-28 februari in Theater Merlijn.

De makers van Kleine Sofie

Kleine SofieMonique Baas: script en regie
Martijn Bos: muziek
Patty Broese van Groenou: choreografie
Marjo van der Pols: kostuums
Jeroen Vereecke en Marjo van der Pols: decor
Joost Kelderman: techiek en lichtontwerp
Miranda van der Kooy: productie

Met dank aan alle vrijwilligers!

De speeldata van Kleine Sofie

Kleine Sofie

22 februari 13.00 en 15.30 uur

23 februari 13.00 en 15.30 uur

24 februari 13.00 en 15.30 uur

25 februari 13.00 en 15.30 uur

26 februari 13.00 en 15.30 uur

27 februari 13.00 en 15.30 uur

28 februari 13.00 en 15.30 uur

De spelers van Kleine Sofie

Charlotte Benschop, Evi Bruinen, Lola Dirker, Emma Dolmans, Eliza Drndarski, Rebecca Havermans, Dave van der Heiden, Ron van der Horst, Maxime Jacquard, Quirijn Kandou, Merel Kester, Lindsay Keyenberg, Donovan Madaran, Sarah Makkink, Fransje Noorman, Yanick Pilgram, Lalou Schwander, Lotte Siahaija, Liam Spaans, Victoria Verloop, Daan Wiemers, Rosa Wijsmuller.

 

Foto's en films van Kleine Sofie

De foto's van Kleine Sofie kun je hier zien en in allerlei formaten downloaden, ook in drukkwaliteit. Ze zijn gemaakt door Sibel Aksoy, de persfoto's zijn van Milán Tettero.

Als je de diashow gestart hebt en er met de muis over beweegt, zie je rechtsonder een kadertje met pijltjes - als je daar op klikt, wordt de diashow beeldvullend op je scherm afgespeeld!

Onze foto's staan op Flickr. Een foto van Flickr downloaden gaat als volgt: klik op de foto van je keuze waardoor je browser een nieuwe pagina opent met in het midden die foto en rechtsonder 3 icoontjes navigatie in Flickr Sterretje aanklikken betekent dat je de foto mooi vindt (moet je ingelogd zijn), met de pijl naar rechts kun je de foto delen en met de pijl naar beneden kun je 'm in verschillende formaten downloaden.

Het verhaal van Kleine Sofie

"Sofie is héél nieuwsgierig. Ze wil van alles weten over de Echte Wereld en wat daarbuiten is, in het verre heelal. Want waar gaan de sterren heen als het nacht is?

Omdat Sofie ziek is ligt ze al heel lang in bed en dat is zo saai. Ze verveelt zich! Dan, op een avond, als al haar knuffels denken dat ze slaapt, wordt er in het poppentheater het toneelstuk “Wat Er In Het Leven Te Koop Is” opgevoerd. Het is geschreven door Terror, de kat van Sofie en Lange Wapper en Meneer Beertje spelen ook mee. Er is één speler te weinig, en Sofie wil persé meedoen. Dat is raar, want er spelen nooit mensen in het poppentheater! Sofie krijgt haar zin en komt terecht in een levensecht avontuur."