Peter Pan

Peter PanPeter Pan speelde van 26 december 2014 t/m 3 januari 2015 in Theater aan het Spui.

Persinformatie


Naast de voorstelling boden wij deze week ook diverse workshops aan voor verschillende leeftijden. 

De foto's en films van Peter Pan

De foto's van Peter Pan kun je hier zien en in allerlei formaten downloaden, ook in drukkwaliteit. Ze zijn gemaakt door Remco Zwinkels, de persfoto's zijn van Milán Tettero.

Als je de diashow gestart hebt en er met de muis over beweegt, zie je rechtsonder een kadertje met pijltjes - als je daar op klikt, wordt de diashow beeldvullend op je scherm afgespeeld!

Onze foto's staan op Flickr. Een foto van Flickr downloaden gaat als volgt: klik op de foto van je keuze waardoor je browser een nieuwe pagina opent met in het midden die foto en rechtsonder 3 icoontjes navigatie in Flickr Sterretje aanklikken betekent dat je de foto mooi vindt (moet je ingelogd zijn), met de pijl naar rechts kun je de foto delen en met de pijl naar beneden kun je 'm in verschillende formaten downloaden.

De makers van Peter Pan

Peter Pan

Jeroen de Graaf, regie
David Geysen, script
Marne Miesen, muziek
Yoni Serlie, choreografie
Inu Joan Goossens, zangrepetities
Marjo van der Pols, kostuums
Anouk van Schie, decor (o.b.v. Guus van Geffen)
Jordan Tuinman, lichtontwerp
Joost Kelderman, techniek
Micheline Matla, regie assistentie/productie
Miranda van der Kooy, productie
Lydia Hofman, trailer en filmopname
Lydia Hofman en Guido Hildebrand, behind the scenes

De speeldata van Peter Pan

Peter Pan


26 december              13.00 uur en 16.00 uur
27 december              16.00 uur
28 december              13.00 uur en 16.00 uur
29 december              13.00 uur en 16.00 uur
30 december              13.00 uur en 16.00 uur
31 december              13.00 uur
2 januari                    13.00 uur en 16.00 uur
3 januari                    13.00 uur

De spelers van Peter Pan

Luna van Arendonk, Stefan  Cappiello, Wouter van Dam, Lieve van Dam, Jesse  Duivenvoorden, Nadia  Eijken, Jaap  Fischer, Nigel  Gerritsen, Niels van Heijningen, Beatrice  Hillen, Femke  Hofer, Kim van den Houten, Merel  Jansen, Kevin  Jansen, Seija de Jonge, Lise  Kramer, Brit van der Lans, Lili  Leversteijn, Wietske  Overdijk, Lotte  Pierik, Ika  Schwander, Ruby  Segers, Douwe  Smits, Guus van de Steen, Regilio van Teijlingen, Jelmer  Verheij, Lynn  Vogel, Kim  Zeevalk, Rogier van der Zwan

Het verhaal van Peter Pan

Peter Pan is behoorlijk jong en wil nooit opgroeien! Hij wil elke dag zoveel mogelijk avonturen beleven. ‘Elke minuut in bed is een minuut geen avontuur beleefd!’

Op een nacht ontmoet Peter, Wendy Engeltjes en haar broertjes: Floris en Bent. Hij neemt ze mee naar Nimmerland waar ze kennismaken met Tinkelbel, de verloren kinderen, de mooie zeemeerminnen en natuurlijk met Haak en zijn zeerovers.

In Nimmerland is Peter aanvoerder van de verloren kinderen. Ze spelen gevaarlijke spelletjes met de indianen en zeer gevaarlijke spelletjes met de piraten die gure namen hebben als: Kale Kotter, Domme Dagger en Jef Optimist en laten we Franky niet vergeten!

Maar de aller guurste is natuurlijk ‘Kapitein Jacobus Haak’! De enige piraat waar Kapitein Zwartbaard ooit bang voor was.

Zal kapitein Haak Peter te pakken krijgen en zal Wendy een goede moeder zijn voor de verloren kinderen? En wat betekent: ‘Uch Koelie Koelie uch, Jassambra ulli ulli puch puch?’

Beleef het deze kerstvakantie in Theater aan het Spui! Een magische en zeer luchtige avonturenvoorstelling voor iedereen met een jong hart.


Met Guus van der Steen (KERN KOPPEN) als Kapitein Haak