Plaag graag

SchoolvoorstellingenEen voorstelling met spel, zang en dans, die niet belerend is, maar op een beeldende fantasierijke manier het plaag/pestgedrag aan de kaak stelt. Lilly heeft niet veel vriendinnen. Op een dag, als ze zich weer eens verveelt, besluit ze een boterham te maken met zeven verschillende soorten beleg, zodat ze er lekker lang mee kan doen. Net als zij een hap wil nemen, verschijnt Plaag Graag, de plaagheks.

Plaag Graag doet niets liever dan plagen maar heeft daarbij altijd de hulp van een ander nodig. Voor de kleine verlegen Lilly de kans van haar leven. Plaag Graag blijft onzichtbaar voor andere mensen, maar Lilly kan haar laten doen wat zij wil en samen met Plaag Graag plaagt zij alles en iedereen. Alleen Plaag Graag weet van geen ophouden en de plagerijtjes worden pesterijen en omdat de mensen Plaag Graag niet kunnen zien, krijgt Lilly overal de schuld van....

Educatie

U kunt t.z.t. tegen betaling een theaterworkshop afnemen. De kosten voor een theaterworkshop zijn €55,- per klas bij ± 25 leerlingen en duurt 45 minuten. De workshop kan ook op een andere dag dan de voorstelling plaatsvinden.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Annelies Eichholtz, annelies@rabarber.net , 070-3450996.

Doelgroep: 1 PO t/m 4 PO
Plaats: op school
Speelvlak: gymzaal of aula, verduistering gewenst
Opbouwtijd: 45 min.
Speelduur 35 min. 
Periode mrt 2014 t/m juni 2014 
Prijs € 5,00 per leerling
Min. aantal bezoekers per voorstelling   50
Max. aantal bezoekers per voorstelling 100
Max. aantal voorstellingen per dag op -1- school 3

Als je de diashow gestart hebt en er met de muis over beweegt, zie je rechtsonder een kadertje met pijltjes - als je daar op klikt, wordt de diashow beeldvullend op je scherm afgespeeld!