Auditie-oproep Rabarberproducties

Rabarber

Auditie-oproep Rabarberproducties

Betreft: Audities producties Rabarber voor seizoen 2020/2021

Heb jij zin om volgend seizoen in een productie te spelen bij Rabarber? Kom dan auditie doen in het weekend van 20 en 21 juni 2020.

Waarvoor doe je auditie?
Familieproducties: deze voorstellingen worden gespeeld in de schoolvakanties (kerst, voorjaar, mei). De repetities hiervoor zijn op verschillende dagen en duren circa 3 á 4 uur.
Schoolvoorstellingen: deze voorstellig spelen we in maart voor o.a. middelbare scholieren. De repetitie is op een doordeweekse dag en duurt 3 uur.
Jongerenproducties: deze voorstellingen worden gespeeld in juni (14-27 juni 2021). De repetities zijn op diverse avonden in de week en duren 2,5 uur gedurende het hele seizoen.

Wat houdt de auditie in?
De auditie is ingedeeld in spel en dans. Je krijgt ruim van te voren een korte tekst per mail, deze moet je leren en kennen. Voor dans hoef je niets voor te bereiden. Wanneer je volgend seizoen mee wil doen aan één van onze producties vragen wij wel een bepaalde commitment en aanwezigheid.

Zit je op Rabarber, ben je minimaal 13 jaar en heb je de werkplaats afgerond? Dan kun je je aanmelden voor de auditie.
Zit je niet op Rabarber? Dan moet je minimaal 13 jaar zijn om auditie te komen doen.

Nu kiezen….
Klik hier om je aan te melden.

Geef op het aanmeldformulier verder duidelijk aan:

  • Of je op beide dagen audities kan doen
  • Als je in het weekend van 20 en 21 juni niet kan, maar wel auditie wil doen.
  • Op welke dagen je volgend seizoen niet kan repeteren
  • Wanneer je niet kan spelen; in een vakantie, in maart/april of in juni (bij opmerkingen)

Het formulier moet vóór 25 mei 2020 binnen zijn. Heb je nog vragen of twijfel je, neem dan contact op met Rabarber via miranda@rabarber.net of 070-3450996 en vraag naar Miranda.
In de eerste week van juni ontvang je een bevestiging van je deelname aan de auditie en de dag en tijd waarop je aanwezig moet zijn. Ook ontvang je dan de tekst.

Tot dan en succes met je auditie!

Delen? Graag!