Het Zwanenmeer

Rabarber

Agenda

Het Zwanenmeer

  • speelperiode: 26 dec 2017 t/m 5 jan 2018
  • locatie: Theater aan het Spui

De beroemde titel is vooral bekend als ballet met muziek van Tchaikovsky. Rabarber zal het bewerken tot een eigentijds verhaal. Spannend, grappig en ontroerend. Een echte familievoorstelling voor de kerstvakantie met wel 45 spelers en muzikanten op de vloer.

Siegfried wordt zestien jaar, maar viert zijn verjaardag liever niet. Hij houdt er niet van om volwassen te worden. Het liefste wil hij weg van huis, weg van school, zo ver mogelijk weg. Op een dag verdwijnt hij echt. Overal wordt er naar hem gezocht, maar hij heeft zich diep teruggetrokken in de wildernis. Aan de rand van een meer ontmoet hij een meisje waarop hij verliefd wordt. Of is hij al in de war en is ze eigenlijk een zwaan? Terwijl de zoeklichten van zijn achtervolgers naderen, moet hij een belangrijke keus maken: wordt hij volwassen of blijft hij voor altijd een kind?

Deze voorstelling wordt gespeeld in Theater aan het Spui en is voor iedereen vanaf 5 jaar. Reserveer hier.


Speeldata

Theater aan het Spui
26 dec 2017 t/m 5 jan 2018, 13.00 en 16.00 uur

Prijzen
Tot en met 18 jaar € 10,00
Volwassenen € 15,00
Rabarberleerlingen € 7,50 (met Rabarberpas)
Korting met Ooievaarspas (50%)

Spelers

Volgen nog.

Makers

Regie: Jeroen de Graaf, Tekst: Marcel Roijaards, Choreografie: Yoni Serlie, Composities: Marne Miessen, Decor en licht: Vasilis Apostolatos, Kostuums: Helene Schaap, Productie: Miranda van der Kooy.
Met dank aan alle vrijwilligers.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page