PO schoolvoorstellingWitte zwanen zwarte zwanen

Rabarber

Verwacht

PO schoolvoorstelling
Witte zwanen zwarte zwanen

Ergens diep in de Russische bossen bevindt zich het Zwanenmeer. Alle meisjes die er in de buurt wonen, zijn er gevangen door de magiër Von Rothbarth. Hij heeft ze omgetoverd in zwanen en laat ze rondzwemmen op zijn meer. Of ze ooit weer bevrijd worden en zichzelf kunnen zijn, is tijdens de kerstvakantie te zien in de familievoorstelling Het Zwanenmeer van Rabarber in Theater aan het Spui. Maar hoe is het nou allemaal begonnen? Waarom werd de goochelaar Von Rothbart zo’n duivelse, zwarte magiër? En wie was het eerste meisje dat hij veranderde in een witte zwaan? Dat kunnen jullie zien in deze korte voorstelling.

Het goochelen kan beginnen! Of is het echt toveren…?


Makers en spelers

Tekst en regie: Marcel Roijaards, spel: Roger Nievaart en Charissa ten Katen, techniek: Dennis Ros, advies: Niek Takens, Foto: Nina Sondagh

Educatie

Tijdens de bijbehorende theaterworkshop gaan de leerlingen o.l.v. een theaterdocent van Rabarber verder in op de thematiek.
Witte zwanen zwarte zwanen past binnen de leerlijn thema’s verhalen en utopie en bevat deelthema’s vriendschap, afgunst en magie.

Voor aanvragen en informatie kunt u contact opnemen met Sascha van Veen, cultuurcoördinator Rabarber via sascha@rabarber.netof 0703450996.

DOELGROEP: groepen 3 t/m 6 ( regulier onderwijs)
SPEELPERIODE: okt t/m dec 2017
DUUR: ca 60 minuten
PRIJS: € 5,00 per leerling ( min. 25 en max. 35 leerlingen per activiteit)