TRAC avond – acteeropleiding

Rabarber

Verwacht

TRAC

TRAC avond – acteeropleiding

TRAC is de tweejarige acteeropleiding voor iedereen vanaf 18 jaar, die naast hun huidige studie of werk serieus bezig wil zijn met theater.

Gedurende het eerste jaar volg je twee avonden per week lessen in diverse theaterdisciplines zoals improvisatie, fysiek spel, rolopbouw, dramaturgie, monoloog- en scènestudie, schrijven, performance en camera acteren. Daarnaast krijg je zang/stemvorming en maak je kennis met diverse beweging/danstechnieken. Je sluit het eerste jaar af met een presentatie voor eigen publiek.

In het tweede jaar vervolg je de opleiding één avond per week, waarbij de nadruk ligt op verdieping van jouw spelontwikkeling. Je wordt uit je comfortzone gehaald en leert zo waar jouw grenzen liggen. Daarnaast maak je onder begeleiding van een regisseur, met elkaar een voorstelling op basis van één van de onderzochte speelstijlen. Na de laatste voorstelling worden de certificaten in bijzijn  van het publiek uitgereikt.

Auditie:
Alleen voor TRAC 1 worden er audities afgenomen. Na het eerste jaar kan je automatisch doorstromen naar het volgende lesjaar.
Eind juni 2018 zijn er audities voor TRAC 1 seizoen 2018/19.

TRAC 1
Leeftijd: 18 +
Periode: september t/m mei
Lesdagen: dinsdag, donderdag
Lestijden: 19.15 tot 22.15 uur
kosten: € 1125,-

TRAC 2
Leeftijd: 18 +
Periode: september t/m juni
Lesdag: donderdag
Lestijden: 19.15 tot 22.15 uur
kosten: € 875,-

Meld je hier aan