Info voortgezet onderwijs

Rabarber

Verwacht

Info voortgezet onderwijs

Workshops op aanvraag
Voor korte les reeksen, theatrale invulling van themaweken of ter ere van bijzondere gelegenheden maakt Rabarber spel-, dans,- of zangworkshops op aanvraag. Ook verzorgt Rabarber workshops deskundigheidsbevordering voor groepsleerkrachten. De invulling en duur daarvan kunt u zelf afstemmen met de educatiemedewerker van Rabarber.

Voor meer informatie of het boeken van bovenstaande kunt u contact opnemen met Sascha van Veen via educatie@rabarber.net of
070-3450996.

Dalton theaterklas
Sinds 2002-2003 is Dalton Den Haag in samenwerking met Rabarber als eerste middelbare school in Den Haag een theaterklas gestart. Als theaterklasleerling krijg je één dag in de week theaterlessen bij Rabarber, vijf jaar lang. Uniek aan de theaterklas die Dalton Den Haag in samenwerking met Rabarber biedt, is dat je met een grote diversiteit aan theatervakken in aanraking komt en alle lessen, presentaties en voorstellingen bij Rabarber plaatsvinden.

Dramalessen Diamant College
Rabarber geeft sinds 3 jaar dramalessen aan alle eerstejaars leerlingen op het Diamant College. Onderbouw leerlingen kunnen tevens doorstromen naar een theaterwerkplaats en werken met een docent van Rabarber, na de lestijden, naar een kleine presentatie toe.

RAB’s middelbare scholieren festival
Het RAB’S middelbare scholieren theaterfestival is een jaarlijks terugkerend festival waarbij middelbare scholen uit Den Haag en omgeving met elkaar een theatrale strijd aangaan door het maken en spelen van een eenakter van maximaal 30 minuten aan de hand van een thema uit een voorstelling van een Haags theatergezelschap. Het festival wordt geproduceerd door en bij Rabarber.