Info primair onderwijs

Rabarber

Verwacht

Info primair onderwijs

Schoolvoorstellingen
Voor het PO ontwikkelt Rabarber schoolvoorstellingen, die op school in de gymzaal of aula geprogrammeerd kunnen worden. Vooraf aan de voorstellingsdatum ontvangt u een lesbrief met informatie over de thematiek, speelstijl en duur van de voorstelling. De voorstellingen worden gemaakt door professionele theatermakers/regisseurs en waarbij gewerkt wordt met getalenteerde jongvolwassenen, die van theater hun beroep willen maken. De schoolvoorstellingen worden altijd met een interactieve theateroefening en nagesprek afgerond.

Workshops op aanvraag
Voor workshops rondom de schoolvoorstelling, voor korte lesreeksen, een theatrale invulling van themaweken of ter ere van bijzondere gelegenheden maakt Rabarber spel-, dans,- of zangworkshops op maat. Ook verzorgt Rabarber workshops deskundigheidsbevordering voor groepsleerkrachten. De invulling en duur daarvan kunt u zelf afstemmen met de educatiemedewerker van Rabarber.

Voor meer informatie of het boeken van workshops,  schoolvoorstellingen of een kunstenaar in de klas, kunt u contact opnemen met
Sascha van Veen (cultuureducatie) via sascha@rabarber.net of 070345 09 96.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page