Info primair onderwijs

Rabarber

Verwacht

Info primair onderwijs

Schoolvoorstellingen
Voor het PO ontwikkelt Rabarber schoolvoorstellingen, die op school in een ruim lokaal (bv. gymzaal, aula) geprogrammeerd kunnen worden. Het schoolvoorstellingsaanbod kunt u vinden op rabarber.net, in de VONK of bij de cultuurschakel.  Na uw aanvraag ontvangt u een lesbrief met informatie over de thematiek, speelstijl en duur van de voorstelling. De voorstellingen worden gemaakt door professionele theatermakers/regisseurs en waarbij gewerkt wordt met getalenteerde jongeren, die van theater hun beroep willen maken. De schoolvoorstellingen worden altijd met een interactieve theateroefening en een nagesprek afgerond.

Workshops
Rabarber komt ook graag bij u op school voor theater- dans- of zangworkshops. Deze kunnen worden aangevraagd ter aanvulling op een theaterbezoek, ter invulling van themaweken of ter ere van bijzondere gelegenheden. Voor iedere doelgroep en/of gewenste thema’s worden de workshops op maat gemaakt. Ook verzorgt Rabarber workshops deskundigheidsbevordering voor groepsleerkrachten. De invulling en duur daarvan kunt u zelf afstemmen met de educatiemedewerker van Rabarber.

Kunstenaar in de klas

Een Kunstenaar in de klas is een ‘maker’. Een vakdocent van Rabarber komt eenmalig op bezoek en geeft de leerlingen een kijkje in de beroepspraktijk. Het kan bijvoorbeeld gaan om een schrijver, een danser, een regisseur of een acteur. Aanvragen en meer informatie over een kunstenaar in de klas kunt u vinden op  cultuurschakel .

Contact

Voor meer informatie of het boeken van workshops,  schoolvoorstellingen of een kunstenaar in de klas, kunt u contact opnemen met
Sascha van Veen, cultuurcoörinator via sascha@rabarber.net of 070345 09 96.