Rabarber biedt: stage audio/video

Rabarber

Rabarber biedt: stage audio/video

Voor seizoen 2017/18 is Rabarber op zoek naar een stagiair(e) die semi zelfstandig, die in samenwerking met een vakdocenten een groot aantal lessen camera-acteren kan begeleiden en gedurende het seizoen de producties en presentaties kan registreren/monteren.

Ben jij flexibel (geen 9-17 mentaliteit) en minimaal 3 maanden beschikbaar vanaf september 2017? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Over Rabarber:
Rabarber is de theaterschool van Den Haag. Een plek waar kinderen, jongeren en volwassenen onder professionele begeleiding  na school, studie en/of werk om  theater-, dans- en zanglessen volgen, producties maken, spelen voor publiek en of een vooropleiding doorlopen. Per seizoen zijn er ca 1200 leerlingen  en worden er  60 producties uitgebracht. Tijdens je stage wordt je deel van een klein team van vaste medewerker. Meer info: www.rabarber.net

Stage werkzaamheden:
Voorbereiden van de te geven lessen; Proactief meedenken, beeldbepalend in overleg met de docent
Camera opzetten en bedienen tijdens de te geven camera-acteer lessen
Desgewenst archiveren/editen van gemaakte lesmateriaal
Opnemen, editen, beschikbaar maken en archiveren van producties en festivals
Maken van trailers of previews van lessen/producties/festivals.
Zorg dragen en beheer camera-apparatuur
Bijhouden en opzetten van workflow

Stage periode:
Vanaf september 2017 tot juli 2018 biedt Rabarber diverse lessen en producties. In samenspraak kan een stage periode naar gewenste aantal uren per week ( tot max 30 uur per week) worden bepaalt. Werktijden zijn flexibel en afhankelijk van de roostering van de lessen en de voorstellingsdata.

Opleiding:
Minimaal MBO 3 of 4 niveau. Je opleiding is bij voorkeur toegespitst op cameraman of multimedia of je beschikt over aantoonbare vaardigheden op dit vlak. Voor studenten met een hoger opleidingsniveau of meer ervaring kunnen altijd grotere uitdagingen gerealiseerd worden.

Locatie:
De meeste lessen en producties spelen zich af op Rabarber, de theaterschool van Den Haag. Adres: Bilderdijkstraat 35, 2513 CM te Den Haag. Slechts een paar voorstellingen of lessen zijn op locatie binnen Den Haag.

Stagevergoeding/begeleiding:
In overleg en na afstemming niveau en werkzaamheden kan een beperkte stagevergoeding en of declaraties afgestemd worden.
Tijdens je stage word je begeleid door de docent camera-acteren en is je contact persoon/stagebegeleider Joost Kelderman ( hoofd techniek).

Overige:
Rabarber heeft een verzekering voor stagiaires tijdens de afgesproken werktijden.
Stagiair(e) moet echter wel zelf in het bezit zijn van een WA verzekering.

Interesse:
Mail je motivatiebrief met C.V naar joost@rabarber.net of naar karin@rabarber.net

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page