Gebroken film en spelworkshop

Rabarber

Opname Gebroken

Gebroken film en spelworkshop

Wij bieden de film aan in combinatie met een spelworkshop voor leerlingen van groep 7 & 8 van het PO en klas 1 & 2 van het VO.

De maatschappelijke thema’s die in de film behandelt worden (o.a. buiten gesloten worden, pesten en groepsdruk en -vorming) zijn van alledag en Rabarber vindt het belangrijk deze onderwerpen bespreekbaar te maken op scholen. Na het zien van de film gaan de leerlingen o.l.v. een docerend theatermaker zelf op de vloer aan de slag met diverse spel- en improvisatie opdrachten waarbij wordt ingegaan op reflectie en inlevingsvermogen. Samenwerken en vertrouwen zijn de basistechnieken die hierbij centraal staan.

Synopsis Gebroken
Elke middag na school komt een groep leerlingen bij elkaar om samen huiswerk te maken en te chillen. De groep lijkt hecht, hoewel er met iedereen wel ‘iets’ is… Als Jojet, één van de leerlingen, zwaargewond wordt aangetroffen, staat de politie voor een raadsel. Wie heeft haar aangevallen? Wat is het motief? Wie kan wie nog vertrouwen?

‘Gebroken’ is een spannende korte film over hoe ver je gaat om erbij te horen en is tot stand gekomen in samenwerking met TV West.

Trailer
Bekijk de trailer rechtsboven op deze pagina.

Aanvraag Gebroken en spel workshop
Voor meer informatie en of aanvragen van de film met spelworkshop kunt u contact opnemen met Sascha van Veen, cultuureducatie Rabarber, via 070 3450996 of sascha@rabarber.net

DOELGROEP: 7 & 8 BO en klas 1 &2 VO

LOCATIE: film in de klas (workshop in dramalokaal/gymzaal)

LESDUUR: ca 90 min

PERIODE: vanaf nov 2016

PRIJS: € 125,00 per klas van max. circa 20 leerlingen.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page